Empanadas de Pino – chilenska köttfärspiroger

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Roffe skriver:

  4 stars
  Testade att göra en laddning av de här och blev väldigt nöjd med resultatet, supergod kombo med sting och lite sötma.
  Perfekta att ha i frysen när det ska fixas mat snabbt.
  Lite frågetecken för antalet kokta ägg i receptet (-> 3 klyftor/pirog) vilket inte fick plats i mitt försök, men de här kommer jag att göra igen. Tack MatMalin!

 2. Malin Turunen skriver:

  5 stars
  Ojojoj! Tack för bra feedback Roffe! Jag är ju känd för min extremt ”speciella” matematik. Den är ofta fel helt enkelt och här är ett exempel på det. Nu har jag ändrat till 2 ägg som delas i 4 klyftor vardera. det ryms som du säger bara en klyfta per pirog så nu ska det stämma bättre nästa gång du lagar dessa. Allt gott så länge och hoppas att du gillar kokta ägg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg