Empanadas de Pino – chilenska köttfärspiroger

Du gillar kanske också...

6 svar

  1. Roffe skriver:

    4 stars
    Testade att göra en laddning av de här och blev väldigt nöjd med resultatet, supergod kombo med sting och lite sötma.
    Perfekta att ha i frysen när det ska fixas mat snabbt.
    Lite frågetecken för antalet kokta ägg i receptet (-> 3 klyftor/pirog) vilket inte fick plats i mitt försök, men de här kommer jag att göra igen. Tack MatMalin!

  2. Malin Turunen skriver:

    5 stars
    Ojojoj! Tack för bra feedback Roffe! Jag är ju känd för min extremt ”speciella” matematik. Den är ofta fel helt enkelt och här är ett exempel på det. Nu har jag ändrat till 2 ägg som delas i 4 klyftor vardera. det ryms som du säger bara en klyfta per pirog så nu ska det stämma bättre nästa gång du lagar dessa. Allt gott så länge och hoppas att du gillar kokta ägg!

  3. Katarina Dahl skriver:

    Pirogerna är jättegoda och receptet enkelt att följa. Har blivit min favorit. Pröva .

    • Malin Turunen skriver:

      Hej!
      Vad kul att höra! Jag måste nog göra dem igen för det är ett tag sedan nu.

      Allt gott!
      Malin

  4. Sanna skriver:

    Hej!
    Kan man göra alla moment klara och vänta med gräddningen några timmar? Behöver de vara i kylen då?

    • Malin Turunen skriver:

      Hej Sanna!
      Det går utmärkt bra. Eftersom köttfärsen är stekt behöver du inte ha dem i kylen, men du kan ha dem i kylen om du har plats. Tänk på att gräddningstiden kan bli lite längre då.

      Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg