Deg till piroger – grundrecept

Du gillar kanske också...

4 svar

  1. Leena skriver:

    2 stars
    Goda piroger men inte värda att baka eftersom råvarorna är uppgivna i mått istället för mått. Man kan lika gärna följa ett användarvänligt recept.

    • Leena skriver:

      2 stars
      *vikt istället för mått

      • Malin Turunen skriver:

        Hej Leena!
        Tack för din åsikt!
        Det enda som inte står i vikt är mjölk, ägg och de ingredienser som det bara ska vara 0,5 tsk av. De flesta tycker nog inte att det är mer användarvänligt att t ex ha ägg i gram men det är klart att det blir ännu mer exakt när man skriver ut alla ingredienser i vikt. Jag ska tänka på det när jag skriver bakningsrecept i framtiden.
        Bästa hälsningar!
        Malin

  2. Kerstin skriver:

    5 stars
    Hur bra recept som helst! Bortse från kommentaren ovan – Du skriver ju som sig bör och förklarar bra dessutom, t o m så mina tonårs barnbarn kan baka efter det här receptet fortsätt så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg