Om mig

Lite om mig

Foto: Otto Norin. Bilden i sidhuvudet är tagen av Jose Tebar på Unsplash.

Jag är matredaktör sedan år 2000 och tycker att det bästa som finns i livet är att testa nya restauranger och skriva om allt som rör mat och dryck. Just nu driver jag den här sajten och gör gärna samarbeten, men är också öppen för konsultuppdrag. Jag kan skapa innehåll med text, bild, recept och filmer.

Vill du nå mig finns jag på matmalin.se@gmail.com

Jag finns också på instagram: matmalin.se

Jag älskar smörgåstårta och slår gärna ett slag för världens i särklass bästa rätt: köttfärssås och spaghetti.

Jag är galen i nästan all asiatisk mat, i synnerhet koreansk och vietnamesisk. Försöker att äta mer vegetariskt. Reser så mycket jag kan, men mera sällan sedan vi skaffade lantställe i Uppland. Jag skulle gärna vara en odlare, men tyvärr bor det maskar i jorden och dem hatar jag.

ÄR FÖR: smörgåstårta, frukt i mat, ägg, kranvatten, vitt vin, ny teknik, russin i matbröd, saffran i mat, te-och-mackor-middag, löjrom, skumpa, pepparkakor med mögelost, cobblers, kaffe, snaps, gröna oliver, keramiska knivar, take away.

Jag är själv ett stort fan av Tareq Taylor. Ja, han är lika trevlig som han verkar i tv!

Jag är ett stort fan av Tareq Taylor. Och ja, han är lika trevlig som han verkar i tv!

FÖRSTÅR MIG INTE PÅ: sötlakrits, russin i fikabröd, saffran i bullar, kaviar (typ kalles), rooibos-te, frukost på sängen, kanelbullar, pepparkakor utan mögelost, öldrinkar, tonfisk på burk, mjölk som måltidsdryck, rå rödlök på precis allting, svarta oliver, sous vide-matlagning, food trucks i Stockholm.

Tack STÖK för hjälpen med min nya sajt! STÖK är en webbyrå i Stockholm.