Om mig

Lite om mig

Foto: Otto Norin. Bilden i sidhuvudet är tagen av Jose Tebar på Unsplash.

Jag har jobbat som matredaktör sedan år 2000 bland annat på magasinet Allt om Mat och som webbredaktör på alltommat.se. Nu frilansar jag och jobbar med matmalin.se. Jag skriver personliga krönikor och kolumner, jag hittar på recept åt både tidningar och företag och jag skriver kommersiella texter för till exempel vinimportörer.

Vill du nå mig finns jag på matmalin.se@gmail.com

Jag finns också på instagram: matmalin.se

Jag älskar smörgåstårta och slår gärna ett slag för världens i särklass bästa rätt: köttfärssås och spaghetti.

Jag är galen i nästan all asiatisk mat, i synnerhet koreansk och vietnamesisk. Jag reser så mycket jag kan, men mera sällan sedan vi skaffade lantställe i Uppland. Jag skulle gärna vara en odlare, men tyvärr bor det maskar i jorden och dem hatar jag.

ÄR FÖR: smörgåstårta, frukt i mat, ägg, kranvatten, vitt vin, ny teknik, russin i matbröd, saffran i mat, te-och-mackor-middag, löjrom, skumpa, pepparkakor med mögelost, kaffe, snaps, gröna oliver, keramiska knivar, take away.

Jag är själv ett stort fan av Tareq Taylor. Ja, han är lika trevlig som han verkar i tv!

Jag är ett stort fan av Tareq Taylor. Och ja, han är lika trevlig som han verkar i tv!

FÖRSTÅR MIG INTE PÅ: sötlakrits, russin i fikabröd, saffran i bullar, kaviar (typ kalles), rooibos-te, frukost på sängen, kanelbullar, pepparkakor utan mögelost, öldrinkar, tonfisk på burk, mjölk som måltidsdryck och rå rödlök på precis allting.

Tack STÖK för hjälpen med min nya sajt! STÖK är en webbyrå i Stockholm.