Deg till piroger – grundrecept

Du gillar kanske också...

10 svar

  1. Leena skriver:

    2 stars
    Goda piroger men inte värda att baka eftersom råvarorna är uppgivna i mått istället för mått. Man kan lika gärna följa ett användarvänligt recept.

    • Leena skriver:

      2 stars
      *vikt istället för mått

      • Malin Turunen skriver:

        Hej Leena!
        Tack för din åsikt!
        Det enda som inte står i vikt är mjölk, ägg och de ingredienser som det bara ska vara 0,5 tsk av. De flesta tycker nog inte att det är mer användarvänligt att t ex ha ägg i gram men det är klart att det blir ännu mer exakt när man skriver ut alla ingredienser i vikt. Jag ska tänka på det när jag skriver bakningsrecept i framtiden.
        Bästa hälsningar!
        Malin

        • Elisabeth Öberg skriver:

          5 stars
          Jag tycker denna deg är toppen! Så lätt att göra pirogerna, inget kladd utan en enormt smidig deg. Tack!!!

          • Malin Turunen skriver:

            Åh vad glad jag blir att höra detta! Och! Så påminde du mig om att det är en bra grej att göra ett gäng piroger och ha i frysen! Tack Elisabeth!

            Malin

        • Peter skriver:

          Tror Lena ville ha mått istället för vikt. Jag vet ju med att vikt är det rätta, men jag har ingen våg så uppskattar med ca mått

  2. Kerstin skriver:

    5 stars
    Hur bra recept som helst! Bortse från kommentaren ovan – Du skriver ju som sig bör och förklarar bra dessutom, t o m så mina tonårs barnbarn kan baka efter det här receptet fortsätt så!

  3. Rosie skriver:

    Hej, Jag älskar när det är gram på allt eftersom jag är inte van med deg. Tack för ett gott recept

  4. Eva-Lena Liljedahl skriver:

    Väldigt fin deg att arbeta med, inget kladd, lätt att kavla och lätt att vika ihop pirogerna.
    Spännande vegetarisk fyllning med kronärtskockshjärta, grillad paprika, feta- och ricottaost. Toppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg