Recept på Blue Cheese Dip – enklast och godast!

Annons
Älskar du Blue Cheese Dip finns inga gränder för vad du kan servera den till! Men kycklingvingar eller grönsaksstavar passar perfekt till detta snabba recept.
Älskar du Blue Cheese Dip finns det inga gränser för vad du kan servera den till! Kycklingvingar eller grönsaksstavar passar perfekt till detta snabba recept.

Är du galen i Blue Cheese Dip? Äter du det på hamburgaren, till kycklingvingarna eller bara direkt ur skålen med en sked? Du snor ihop en egen på fem minuter. Här är mitt enkla recept.

A och O är så klart att hitta en supergod blåmögelost. S:T Augur är en krämig variant från Frankrike som nu ligger i toppen av min ädelostlista. Hittar du inte just den får du prova dig fram. Ju godare ost desto godare dip!

Vi hann inte fotografera osten så var den slut! S:T Agur är helt klart en ny favorit. Så krämig och god! Perfekt även till julens alla glöggkalas tillsammans med pepparkakor.
Vi hann inte fotografera osten så var den plötsligt slut! S:T Agur är helt klart en ny favorit. Så krämig och god! Perfekt även till julens alla glöggkalas tillsammans med pepparkakor.

Blue Cheese Dip

Malin Turunen
En superenkel dip som passar lika bra till kycklingvingar som till grönsaksstavar.
5 från 1 röst
Tillagningstid 5 minuter
Total tid 5 minuter
Måltid Tillbehör
Kök Amerikanskt
Portioner 2 dl

Ingredienser
  

  • 150 gram blåmögelost rumstempererad
  • 1 dl crème fraiche
  • 1 msk äppelcidervinäger
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar

Instruktioner
 

  • Mosa ihop den rumstempererade osten med crème fraiche, vinäger och kryddor. Salta ytterligare om du tycker att det behövs.
  • Servera som dip till grönsaker, grillade kycklingvingar, hamburgare eller schnitzel.
Testat det här receptet?Skriv gärna en kommentar och ge ett betyg!
Annons

Du gillar kanske också...

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg