Västerbottenspaj med kantareller – recept och tips

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Karin de Haas Ericson skriver:

  Såååå gott!
  Gör den om och om igen…😋

 2. Diddi Fors Janze skriver:

  5 stars
  Det är inte alltid ett recept med bra betyg lever upp till förväntningarna. Men denna gång valde jag ändå utifrån betyg. Och det var helt rätt! Godare västerbottenost/kantarellpaj har jag aldrig ätit och då är jag inte ung utan har prövat många pajer. Magisk! Var det löken? Spenaten? Grädden? Eller den härliga kombon? Ser fram emot nästa kräftskiva.

  • Malin Turunen skriver:

   Hej!
   Vad gad jag blir att höra att du gillar pajen!
   Och nu påminner du mig om att jag också borde göra en. 🙂

   Malin

 3. Nina skriver:

  5 stars
  Alltså jättejättegod paj, ny favorit å jag kommer göra den massor av gånger men då kommer jag göra dubbel eller trippeldubbel mängd paj. Rekommenderas verkligen å tack för receptet👍😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg