Recept på Blue Cheese Dip – enklast och godast!
![Älskar du Blue Cheese Dip finns inga gränder för vad du kan servera den till! Men kycklingvingar eller grönsaksstavar passar perfekt till detta snabba recept.](http://www.matmalin.se/wp-content/uploads/2019/11/recept-blue-cheese-dip-bred.jpg)
Är du galen i Blue Cheese Dip? Äter du det på hamburgaren, till kycklingvingarna eller bara direkt ur skålen med en sked? Du snor ihop en egen på fem minuter. Här är mitt enkla recept.
A och O är så klart att hitta en supergod blåmögelost. S:T Augur är en krämig variant från Frankrike som nu ligger i toppen av min ädelostlista. Hittar du inte just den får du prova dig fram. Ju godare ost desto godare dip!
![Vi hann inte fotografera osten så var den slut! S:T Agur är helt klart en ny favorit. Så krämig och god! Perfekt även till julens alla glöggkalas tillsammans med pepparkakor.](http://www.matmalin.se/wp-content/uploads/2019/11/recept-blue-cheese-dip-ost.jpg)
![](https://www.matmalin.se/wp-content/uploads/2019/11/recept-blue-cheese-dip-bild.jpg)
Blue Cheese Dip
Ingredienser
- 150 gram blåmögelost rumstempererad
- 1 dl crème fraiche
- 1 msk äppelcidervinäger
- 2 krm salt
- 1 krm svartpeppar
Instruktioner
- Mosa ihop den rumstempererade osten med crème fraiche, vinäger och kryddor. Salta ytterligare om du tycker att det behövs.
- Servera som dip till grönsaker, grillade kycklingvingar, hamburgare eller schnitzel.