Recept på grytstekt kyckling

Du gillar kanske också...

10 svar

 1. Göran skriver:

  Det är säkert gott men jag är änkling o kan inte allt det där bara alla kryddväxter!!!! billigare att äta ute har du recept för vanligt folk enmanshushåll
  köpa allt det kostar hälften får man kasta

  • Malin Turunen skriver:

   Hej Göran!
   Du har helt rätt i att kryddväxter i Sverige är mycket dyra och håller dåligt. Så om du ser recept med t ex timjan kan du byta ut färsk mot torkad timjan och ha i den redan från början. Samma gäller för oregano. Den färska kryddört som är svår att vara utan (om man nu älskar den) är koriander. Den går inte att byta ut, men du kan däremot bara hoppa över den. I just detta recept på kyckling är det inga färska kryddörter, men om du berättar vilka recept du menar så kan jag hjälpa dig att byta ut kryddörterna. Du ska inte behöva kasta dyra örter!
   Bästa hälsningar Malin

  • Spara skriver:

   Färska kryddväxter kastar man inte! Man sätter dem i fönstret och låter dem växa. På så sätt så har man kryddor hur länge som helst, nästan. Mat går att frysa in, så även färska kryddor. Lagar man mycket så har man flera måltider framöver. På så sätt spar man tid, energi och pengar. Kan inte tänka mej att det är billigare att äta ute🤔

 2. Mat-Madde skriver:

  Mycket gott, såsen blir så jäkla god. Nu har jag mat för hela veckan. 😊

 3. Annika skriver:

  Hej Malin, bryner du kycklingen i stekgrytan eller i en vanlig stekpanna?

 4. Lillemor Persson skriver:

  5 stars
  Den blev väldigt uppskattad av oss alla i storfamiljen, morföräldrar, barn och barnbarn. Påminner om min barndom när mycket gjordes i gryta på spisen och just den grytan har jag ärvt.

  • Malin Turunen skriver:

   Hej! Vad kul att höra att rätten blev uppskattad. Min pappa grytsteker kyckling så det påminner mig om barndomens middagar också!
   Bästa hälsningar/ Malin

 5. Gunnel skriver:

  5 stars
  Mycket gott smakar som när min älskade mamma lagade söndags middag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg