Test: Apetits blomkålsvingar och broccolivingar

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Johanna skriver:

  Hej! Jag gjorde tvärtom än dig och provade broccolivingarna först då jag tänkte de kanske skulle vara godare. Håller verkligen med om att de var starkare i kryddningen, men i min smak alldeles för mjuk/överkokt broccoli inuti 😭😭.

  Sen testade jag blomkålen och yes, den var inte sönderkokt och hade härligt tuggmotstånd! 😋😋
  Den kunde dock haft kryddningen som broccolin, då hade den varit ännu bättre!

  Tänk så olika man kan tycka, huvudsaken vi hittade våra (otippade) favoriter! 😊👌

  • Malin Turunen skriver:

   Hej!
   Ja jag borde nog testa dem igen nu när jag läser din kommentar känner jag! Kanske kan det skilja också mellan förpackningarna huruvida ”wingsen” är överkokta eller inte? 🤔
   Men heja mera kryddor och lite mera knaper!

 2. eva norlander skriver:

  Usch för broccoliwings. Läskig panering och sunkig konsistens på broccolin. Hur kan man förstöra en god grönsak så här. Och plötsligt förvandla något nyttigt till något helt onyttigt och en fullständigt onödig produkt. Jag säger bara usch!

  • Malin Turunen skriver:

   Ja just detta med konsistensen tycks vara ett bekymmer för producenten om det nu skiljer så mycket från påse till påse. Annars få jag väl bara säga att det är tur att vi kan gilla olika! Tack för dina åsikter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *