Test: Apetits blomkålsvingar och broccolivingar

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Johanna skriver:

  Hej! Jag gjorde tvärtom än dig och provade broccolivingarna först då jag tänkte de kanske skulle vara godare. Håller verkligen med om att de var starkare i kryddningen, men i min smak alldeles för mjuk/överkokt broccoli inuti 😭😭.

  Sen testade jag blomkålen och yes, den var inte sönderkokt och hade härligt tuggmotstånd! 😋😋
  Den kunde dock haft kryddningen som broccolin, då hade den varit ännu bättre!

  Tänk så olika man kan tycka, huvudsaken vi hittade våra (otippade) favoriter! 😊👌

  • Malin Turunen skriver:

   Hej!
   Ja jag borde nog testa dem igen nu när jag läser din kommentar känner jag! Kanske kan det skilja också mellan förpackningarna huruvida ”wingsen” är överkokta eller inte? 🤔
   Men heja mera kryddor och lite mera knaper!

 2. eva norlander skriver:

  Usch för broccoliwings. Läskig panering och sunkig konsistens på broccolin. Hur kan man förstöra en god grönsak så här. Och plötsligt förvandla något nyttigt till något helt onyttigt och en fullständigt onödig produkt. Jag säger bara usch!

  • Malin Turunen skriver:

   Ja just detta med konsistensen tycks vara ett bekymmer för producenten om det nu skiljer så mycket från påse till påse. Annars få jag väl bara säga att det är tur att vi kan gilla olika! Tack för dina åsikter!

 3. Miss Red turning Green skriver:

  Jag har nyss ätit blomkålsvingarna och blev glatt överraskad. Jag som är en inbiten carnivore men som nu försöker styra om mitt ätande till vegetariskt tycker att det var en riktigt god överraskning. Kanske är jag inte så fussy eftersom jag inte har höga förväntningar på något som är ett grönt alternativ. Men än så länge så har de få produkter jag testat varit väldigt positiva! Grönt för framtiden för mig tror jag! 🙂

  • Malin Turunen skriver:

   Åh vad kul att du gillar dem. Om du inte testat Icas hamburgare gjorda på svamp, veganska, så gör det! De finns i vanliga kyldisken och säljs i tvåpack. Hur goda som helst! När det kommer till vegetariska helfabrikat är detta mitt godaste tips tror jag.

 4. Inga-Lill Ramell skriver:

  Vilken trevlig recension och vad bra du skriver! 👌 Jag är helt såld på båda dessa produkter, så goda! 😍😋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *