Enkelt recept på krusbärsmarmelad med vanilj

Du gillar kanske också...

23 svar

  1. Anita skriver:

    Hur länge skall de koka?

  2. Mia skriver:

    Superenkelt recept och det blev en jättegod marmelad. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  3. Göran skriver:

    Fantastiskt enkel och god marmelad. Har gjort den flera gånger. Perfekt att ge bort i stället för blommor.

  4. Göran skriver:

    5 stars
    Enkel och fantastiskt god. Perfekt på brieost.

  5. Jess skriver:

    Hur länge håller marmeladen om den står svalt och mörkt?

    • Malin Turunen skriver:

      Oöppnad håller marmeladen ca två år i skafferi. Öppnad ska du ha den i kylen men där håller den många månader. Trixet är att inte sätta ner en smörkniv eller liknande utan se till att du bara har en sked för marmeladen.

  6. Susanne skriver:

    Hej. Hur länge håller marmeladen i kylen?

    • Malin Turunen skriver:

      När du öppnar burken och har den i kylen kan den hålla i ca ett år om du inte får i brödsmulor, smör eller annat.

  7. Tina skriver:

    5 stars
    Enkelt och supergott samt bra konsistens. Tack för receptet!

  8. Lena skriver:

    5 stars
    Bra recept. Lagom söt och fast. Lätt att göra.

  9. Sabina skriver:

    5 stars
    Men guuuud vad gott! Detta kommer bli en stående favorit 🤩

  10. Roland skriver:

    5 stars
    Det blev kanonbra!

  11. Eva Andersson skriver:

    5 stars
    Gott!

  12. Alice skriver:

    Måste man ha Röda krusbär ?

    • Malin Turunen skriver:

      Hej Alice!
      Du kan använda gröna krusbär men tänk då på att de är syrligare och kan behöva lite extra strösocker, inte mer syltsocker dock.

      Malin

4.42 from 29 votes (23 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg