Vegetariska tillbehör till tacos – recept på 5 favoriter

Du gillar kanske också...

10 svar

 1. Tomas skriver:

  5 stars
  Creamed Corn är favoriten i den här listan. mums.

  • Malin Turunen skriver:

   Ja det är ju så gott att man kan sleva i sig direkt ur kastrullen! Det är därför jag gör en ganska stor sats här.

 2. Osten skriver:

  5 stars
  Jag var tvungen att kolla upp vad refried beans egentligen betyder. Fattar för första gången att de inte steks två gånger.

  • Malin Turunen skriver:

   Nej och namnet låter ju inte heller så jämarns gott som det faktiskt är! Fried black beans låter ju godare. Allt låter godare på engelska. Det är sen gammalt.

 3. Magdalena skriver:

  jag gjorde din ”pulled chicken” i går, och kombinerade med ett par av dessa tillbehör. får man skryta om sin egen matlagning, och påstå att det var det godaste jag ätit på flera år? sjukt gott! tack tack för recepten!

  • Malin Turunen skriver:

   Man både får och BÖR skryta om sin egen matlagning! Härligt att du gillade min enkla pulled chicken! ❤️

   • Magdalena skriver:

    5 stars
    då vill jag säga, att tack vare dig lagade jag i går något av det godaste jag någonsin lagat! jag får 10 poäng. och det får du också!

 4. Morgan skriver:

  5 stars
  Tack Malin. Dessa enkla recept stod for det mesta av min delikata taco-middag igar. Gillar att nastan allt har ar veganskt. Annars ar det latt att ta genvagen till succe genom att slanga lite ost i bonorna, lite creme fraise i guacen osv. Sa Kudos!
  Min lesson learned var att inte steka finhackad chili med svampen hela tiden haha. Nar svampen har vattnat ur och gottat ihop sig ordentligt sa var chilin kremerad for lange sedan. Sa nasta gang blir den nog annu battre.
  Det enda jag tycker saknas har for en smashing vego-taco ar en fresh pico de gallo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *