Mathias Dahlgrens nya vegokrog Rutabaga – jag har testat den!

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Andreas Ivarsson skriver:

  Jag delar ditt positiva intryck Malin, funderar också på det där med prisnivån (har inte bestämt mig än vad jag tycker). Tack för trevligt sällskap!

 2. Malin Turunen skriver:

  Tack själva!
  Nej det tar lite tid att smälta alla intryck och priser. Men den bestående känslan är att jag vill gå tillbaka och äta morötterna! Rätt rivna då så klart. 😉

 3. Annika Tidehorn skriver:

  Hej Malin, kul att läsa om ditt besök på Rutabaga.
  Visst satt ni i matsalen?

 4. Malin Turunen skriver:

  Ja precis Annika!
  Har du varit där och vad tyckte du?
  Malin

 5. Vera skriver:

  Vi åt i lördags på Rutabaga och tyckte också att maten var supergod även om några rätter var väldigt dyra. Vår servitris rekommenderade 5-6 rätter att dela på, och det tyckte vi var en aning för mycket. Fem rätter är lagom om man är riktigt hungrig.
  Det som min man och jag reagerade starkt på var dryckespriserna. De är helt orimliga. Vi drack öl till maten, och då får man för 65:- SEK ett litet glas, ca 0,2 l. Det räckte inte långt. Vill man alltså ha motsvarigheten till en stor stark som brukar vara 0,4 l betalar man 130:- SEK.

 6. Malin Turunen skriver:

  Hej Vera!
  Precis så känns det! Om de vill vara så tillgängliga och avslappnade som de säger så tycker jag också att de kunde ha billigare dryckesalternativ. Om det funnits ett billigare vin på glas och maten inte hade kommit in i en sådan rasande fart hade jag nog gärna tagit ett glas vitt till maten. Jag går dit igen nu i början av april och ser verkligen fram emot det men nu vet jag ju lite bättre hur mycket mat vi behöver och hur fort det går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *