Köttfri BBQ à la Gustav Johansson

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Susanna B skriver:

  Den boken hade varit bra att ha! Min dotter har blivit Vegan och det är lite knepigt att laga mat numera. Man måste helt enkelt tänka om.

 2. Malin skriver:

  Hej Susanna!
  Jag kan bara rekommendera att beställa Gustavs bok! När man väl fått igång tänket med att krydda upp quorns veganska produkter och Oumph! som redan är veganskt blir matlagningen såååå mycket enklare!
  Jag vill också rekommendera några färdiga veganska produkter som jag tycker är bra: Ica:s svampburgare med rökt paprika och deras, ärt- och bönburgare som båda ligger i kyldisken, samt Sevans olika falafel som också finns i kyldisken på välsorterade matbutiker. Jag tycker också Oatleys produkter som förenklar en massa när man ska laga god veganmat.
  Lycka till!
  Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *