Fira påsk med en massa ägg!
Jag äter ju ägg alla dagar i veckan, men nu i påsk kommer det väl att bli fler ändå!
Först stekta till frukost, sedan en matig frittata med bacon och grönsaker som mellanmål och lunch. På kvällen en lyxig löjromstoast med rödlökspannacotta. Det gills väl också som ägg?
Dessutom kanske jag unnar mig några chokladägg. Tyvärr inte Fazers som gör de godaste, för dem har jag inte funnit i år. Men dessa är också barnsligt goda, helst till starkt kaffe.
Till löjromstoasten vill jag helst dricka bubbel, t ex Langlois, men rå lök och vin går inte bra ihop. Därför gör jag nästan alltid den här lilla rödlökspannacottan till då man snabbkokar löken så att den inte är lika skarp. Helt plötsligt passar det väldigt geschwint! det blir påskens lyx.
Recept på Löjromstoast och rödlökspannacotta