Chokladnyheter från Lindt

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Erica Landin skriver:

  Kola med havssalt är ju värsta trenden nu. När det görs rätt (som hos chocolatiern Paul Young i London) är det helt himmelskt gott. Det som stör mig är kanske hur det speglar våra kostvanor. Både mat och godis blir sötare och sötare och för att det inte ska kännas för intensivt kan man tillsätta salt. Då funkar det att ha i ännu mer socker… Så som sagt – kola med havssalt är fruktansvärt gott och jag äter det gärna, men jag hoppas det inte är ett tecken på att vår sockerkonsumtion håller på att nå nya nivåer! (Industriproducerad vit choklad med lime? Urk!)

 2. Malin Turunen skriver:

  Jo alltså, jag som i mångt och mycket inte tänker så mycket på hälsa då jag äter godis och desserter, älskar kola och kolasås med salt i! (Även choklad med salt, tja, nästan allt blir godare med en nypa salt.)
  Men när reklambilden visar slungandes kolasås och det bara är några små knapriga bitar stenhård kola i chokladen så blir jag ändå besviken. Det var nog bara det. Att jag är naiv och vill att det ska vara som på bilden! 🙂

 3. Amali skriver:

  Hej,
  Vart hittar man lindor med citrussmak?
  // amali

 4. Malin skriver:

  Hej Amali!
  Jag har inte sett Lindor med limesmak sedan 2013 så det blev kanske ingen stor hit?
  Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *