Världens bästa sillrätt – Under pälsen

Du gillar kanske också...

5 svar

  1. YuSie skriver:

    Hej Malin! Ska man äta den till bröd? Vad rekommenderas? Jag gillar potatis till min matjesill annars.

  2. Malin skriver:

    Man kan även ha kokt riven potatis i tårtan om man vill, men hela grejen, eller varför jag gillar den är ju för att den är så krispig och lätt! Och det uteblir ju lite då?
    Jag äter den med gott hårdbröd med Västerbotten, Norrglimt eller stark Prästost på! Och så en kall god lager. Mums!!!

  3. Malin skriver:

    Till Under pälsen äter jag hårdbröd med salt smör och vällagrad prästost, västerbotten eller norrglimt på.

  4. Lisa Solberger skriver:

    Hej Malin, för tre år sedan bjöd jag på denna rätt när jag firade påsk i Norge med mina norska vänner. De blev helt vilda av matglädje. Nu åker jag dit i helgen och vad vill de att jag ska köpa med mig, jo matjessill för det finns inte att få tag i Norge så nu blir det en favorit i repris. Den är ju sååå god!! Kram

    • Malin Turunen skriver:

      Är det dags i år igen nu Lisa? Här i Ola blir det helt klart en liten under pälsen, på halverat recept.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg