Så tillagar du vit sparris + test av Lallerstedts tryffelbearnaise

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Malin Turunen skriver:

  Hej Krister!
  Jag hade inte förväntat mig att det skulle vara en hel massa äkta tryffel i bearnaisen, precis som jag inte heller förväntar mig det när jag köper en flaska tryffelolja. Inte desto mindre kan jag tycka om smaken! Som ju i alla fall starkt påminner om äkta tryffel.
  Dessutom är det givetvis omöjligt att göra en kall bearnaise på äkta smör. Det skulle ju bara bli en klump i kylen. Smörarom i rapsolja fungerar för mig som är laktosintolerant och älskar att ha färdiga såser i kylen.
  Men det funkar inte alls för den som skyr tillsatser och vill ha äkta vara!

 2. Lars Bergendahl skriver:

  Hej, koktiden för VIT sparris är ju mycket längre än för den gröna, ca 20 minuter tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *