Strandvägen 1 – men varför?

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Erica Landin skriver:

  Håller helt med och har skrivit ett liknande inlägg. Tillsammans kanske vi kan få dem att tänka om. http://blogg.alltommat.se/vinkarlek/2013/05/02/unken-marknadsforing-pa-strandvagen-1/

 2. Anders skriver:

  Vad är problemet? Ska man bli kränkt eller chockad när man visar ett par nakna kvinnobröst? Om det vore en man med bar bringa…hade det varit lika chockerande? I detta fall var det reklam för en fotoutställning på restaurangen!!!

 3. Moni skriver:

  Håller med Malin. Hur tänkte man här??!! Och till Anders: man måste förstå vad bilder ger för signaler för att kunna använda dem i rätt sammanhang. Man kan undra vad en fotoutsällning som denna gör hemma i en restaurant.. Det behövs uppenbarligen mer bildundervisning i skolan så att folk lär sig att läsa och tolka bilder.

 4. ”anorektisk modell som visar brösten”
  Mitt förslag: Förlåt först krögaren för att han inte hade dig som målgrupp när sidan designades. Förlåt dig själv för att du utifrån en retuscherad bild kallar en tjej som kanske läser det här för anorektisk utan att veta vad du pratar om.
  Och slutligen, från mig, tack för din moralism! Förlåt mig om jag raljerade.

 5. Malin skriver:

  Daniel: Jag försöker förlåta alla och mig själv så gott det går varje dag. Särskilt lätt blir det nu när krögaren bytt ut bilden. Och så hoppas jag att tjejen också kan förlåta mig om hon läser detta. Förlåt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *