Karl Fazer Liquorice dragé
Äntligen en Karl Fazer som jag inte behöver proppa i mig genast! Karl Fazer blå är som knark för min kropp. I går tog jag tag i mitt liv (fram och tillbaka) och slängde...
Äntligen en Karl Fazer som jag inte behöver proppa i mig genast! Karl Fazer blå är som knark för min kropp. I går tog jag tag i mitt liv (fram och tillbaka) och slängde...
Vi har en kinesisk krog i Sickla, Minh, som har en kick as god kyckling gongbao. Het som tusan men ändå smakrik. Nu vill vi göra vår egen och då märker man att det...
Den här chokladkakan har läskat mig den senaste veckan. På väg upp till perrongen vid Slussen hänger en jätteaffisch som verkligen har lockat till köp. Det låter så gott, och ser så gott ut!...
Från Fernando di Luca och hans Zeta kommer nu små påsar med gott kryddade oliver som inte ligger i olja. Alltså mycket mera ätvänliga både som snacks och på picknick. Påsarna innehåller bara 70...
Knappt hade jag gnällt mig hes över den förtretligt ihållande hamburgartrenden och alla köttälskande snubbar, förrän jag befann mig på trevliga Sovel i Sickla Köpkvarter med en 200 grams grillad burgare framför mig. Jag...
På dagens pressvisning på Ljung var det Lux som stod för lunchen vilket troligen drog dit en hel del folk. Jag blev då nyfiken när jag såg den här menyn. Macronen var söt, som...
I dag tog vi tag i det hårda arbetet med att testa ny glass. Det verkar vara jordnötssmak och salt kola som gäller i år. Snart kommer Hägendaz med sina nyheter och där finns...
När mannen skulle laga kinesiska revbenspjäll skulle man ”lägga kryddorna i en bit tyg och binda ihop”. Jag är ingen sömmerska och har liksom inte en bit tyg liggandes bara så där. Däremot har...
Kockar och konditorer har upptäckt frystorkade bär och gillar att använda dem i diverse recept, gärna strösslade på desserter eller malda att rulla tryfflar i, till exempel. Förra årets kock Klas Lindberg har med...
När Fred Noe, den sjunde generationen i sin familj att leda företaget Jim Beam, var i Stockholm höll han i en bourbonprovning som jag fick vara med på. Jag har alltid gillat bourbon. När...
Regionen Murcia i fokus på matig kväll med Spaniens Turistbyrå
11 september, 2025