Malins krämiga fiskgryta – recept och tips

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Magnus Bernroth skriver:

    5 stars
    Vill man göra mycket gryta är ett tips att bara tillföra fiskbitar i den del som ska ätas direkt. Frys in det överblivna utan fisk, och tillför fisken först efter att den värmts upp nästa gång. Då får man fisk som håller ihop och inte har fallit i bitar totalt.
    Dillfrö är en god krydda som tillför mycket i en sån här gryta. Och självklart aioli till.

    • Malin Turunen skriver:

      Mycket bra tips!
      Stort tack!

      • Patric Rylander skriver:

        Nja. Okej recept men lite smaklöst. Jag fick förstärka med fiskfond, extra vin, mera kryddor etc och det smakade ändå inte så mycket. 6 av 10 enligt min 16-åring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg