Fernet Branca inte bara shot

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Kim skriver:

    Faktum är att i Argentina är Fernet Branca med Coca cola den mest sålda ”drinken”. De dricker i princip bara öl, vin, och Fernet con Coca. Min far är argentinare, och jag dricker det varje vecka. Det är inte många som håller med mig om att det är gott, bortsett från argentina, eller folk som rest i det området. När jag beställer det i en bar tittar de på mig som om att jag är galen, eller skrattar åt mig, varje gång. Det säljs miljontals glas av detta i Argentina varje år. Viktigt att servera med mycket is.

  2. Malin Turunen skriver:

    Kul att höra Kim!
    Nu måste jag ju genast testa Fernet con Cola!
    Tack för tipset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *