Syrlig whiskydrink med Naked Grouse

Annons
En underbar syrlig cocktail med whisky, citron, honung och mynta.

En underbar syrlig cocktail med whisky, citron, honung och mynta.

På Björn Frantzéns bar Corner Club jobbar den duktiga bartendern Johan Evers. Han har tagit fram ett recept baserat på Naked Grouse och lagt upp en liten film på hur man blandar den.
Jag testade receptet här på jobbet och den fick tummen upp av alla som älskar whiskydrinkar. Så här i sommartid kan jag rekommendera att servera den i bodegaglas, on the rocks. Men bara om du har en massa is! Två isbitar gör bara drinken blaskig.
Här är receptet:

Naked and Famous
Till en drink:
4 cl The Naked Grouse
1 cl Noilly Prat
3 cl pressad citron
2 cl honungsvatten (honung utblandat med lite vatten)
1 stänk Angostura Bitters
En knippe mynta
Skaka ingredienserna med mycket is och ett knippe mynta och dubbelsila upp i cocktailglas eller servera den on the rocks. Garnera med mynta och ev lite citronskal.

 

Annons

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *