MatMalin.se Blogg om allt som rör mat & dryck
Blandningen av språk är förfärlig men pajerna är supergoda! Testa mitt recept på Smashed Potatoe Pies med Västerbotten och toppa med lyxig löjrom, kallrökt lax eller bara finhackad gräslök. Smashed Potatoe Pies med Västerbotten...
Jag älskar Eggnog. Varje år försöker jag göra en ny variant. Årets version är med inspiration av duktiga bartendern David Kringlund och hans recept som finns på YouTube. Jag har ändrat receptet lite, kokat...
Jag äter presslunch på nya restaurangen Gabagool i Östermalmshallen som öppnar den 11 april. Det är krögaren Elias Karroum som driver bland annat Beirut Café som står bakom krogen och delin. Här serveras focaccia...
Jag älskar en klassisk Old Fashioned, och när maken önskar sig en Quiet Professional till fredagsdrink så testar jag den. Här är receptet på en fantastiskt god drink! Nu snofsar jag till det i...
Tjälknöl eller tjälknul är ett utmärkt sätt att tillaga mindre möra bitar av viltkött eller nöt som du har liggande i frysen. Steken får sköta sig själv i ugnen över natten och sedan får...
Nu när min syster är i Finland som gästprofessor passar jag på att göra en liten Åboguide. På en helg hinner vi testa tre mycket bra restauranger, tre kaféer och diverse barer i denna...
Brämhults släpper en läskande lemonad, Strawsome Lemonade, och visst ger den en försmak av sommaren med sina smaker av citron, jordgubbar och fläder. Tack och lov kommer den också att finnas i butik från...
Jag har en vän som tycker att jag borde prata mer i mina drinkfilmer. Här är mitt första försök där jag blandar en Margarita Blood Orange OCH pratar. Kom ihåg att jag är nybörjare...
När jag jobbade på Allt om Mat så gjorde jag en sats av mina köttbullar och bjöd redaktionen. Receptet hamnade i ett julnummer. Nu publicerar magasinet Malins Kryddiga julköttbullar på nytt och jag påminner...
Från God Morgon kommer två nyheter i den redan dignande juicehyllan. Fruit + Tea ska förutom frukostjuice även fungera som läskande törstsläckare hela dagen och dessutom passa fint till mat. Jag har testat dem....