Dalgona coffee – recept och tips på sydkoreanskt kaffe

Du gillar kanske också...

7 svar

  1. Tomas skriver:

    5 stars
    Mums prefekt dessertdryck!

  2. Victoria skriver:

    5 stars
    Så otroligt gott, bästa dalgonareceptet jag hittat hittills!

  3. Anders skriver:

    5 stars
    Lätt den godaste dalgona jag testat. Tack för grymma recept.

  4. Klara skriver:

    Det där skummet är ju döö starkt. Ska man inte göra om innan man dricker? Blir ju bara mjölk man får i sig annars.

    • Malin Turunen skriver:

      Hej Klara!
      JA! Du måste röra om, annars blir det ju ingenting av någonting.
      Bra påpekande. Får lägga till det.

  5. Fredrik skriver:

    Spännande. Använder du vanligt espressopulver eller Nescafé Espresso?

    • Malin Turunen skriver:

      Hej Fredrik!
      Nescafé Espressopulver är det jag kört med. testade ju vanligt Nescafé mellanrost också och det blev aldrig ett skum öht!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *