Tillaga fisk i röklåda – recept och tips

Du gillar kanske också...

4 svar

  1. Joacim J skriver:

    5 stars
    Hej,
    Vad har du för temperatur i gasolgrillen för bra resultat?
    Jag har samma erfarenheter med t-röd brännarna att det blir för mycket av det goda (röken)

    • Malin Turunen skriver:

      Vi har en grill där man kan välja att ha på en brännare runt om och en i mitten. Här körde vi full fräs på den i mitten enbart. Jag har för mig att det behövdes för att få lite sprätt på röken. Men det kan säkert variera mellan olika grillar.

  2. Tobias Bagan skriver:

    5 stars
    Bra tips. Jag köpte en röklåda härom dagen och satte igång. Jag har ju rökt räkor i min vanliga Weber grill massor av gånger med perfekt resultat. Tänkte ändå att jag skulle prova detta. Första gången hade jag alldeles för mycket spån. Räkorna blev bittra och oätliga. Nytt försök idag, med vått flis, lite flis så nu väntar jag med spänning.

4.34 from 3 votes (1 rating without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg