Obegriplig produkt från Arla

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Alice skriver:

    Med barn som dricker mjölk som kalvar skulle jag kunna tänka mig att halvera deras mejeriintag (för en behöver inte dricka 1l mjölk om dagen) genom att ge dem hälften havre. Fast det blir nog billigare att fortsätta köpa mjölk och själv blanda med havredryck. Dessutom har jag inte smakat på den. God smak är ju viktigt.

    • Malin Turunen skriver:

      Ja jag tänker att man kan köpa en liter av varje då? Men kanske detta är en inkörsport till att blanda upp komjölken? Och det kan ju vara bra i så fall! Och jag tror som någon sa att det lite är en vanesak med smaken. Jag är inte van med havre i kaffe t ex och tycker hemskt. Men jag skulle kunna vänja mig säkert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *