MatMalin.se Blogg om allt som rör mat & dryck

0

Pinsa på Al Taglio da Perrelli

På centralenstationen i Stockholm finns nu ett litet hak med högt i tak och en underbar doft av nybakad pinsa. Det är Nicola Perrellis ställe Al Taglio da Perelli som ska få Stockholmare och...

0

Test: Fazer Yosa Oat Block

Yosa Oat Block har vunnit priser för bästa hälsomat. Nu har jag fått ingredienser för att laga en pasta med denna veganska havreprodukt från Fazer. Här kommer mina tankar om den proteinrika produkten. I...

0

Restakuten + Karma = Svinnsmart!

Just nu agerar jag #Restakuten på Willys instagramkonto där jag hittar på recept med andras rester och halvskruttiga grönsaker. Jag försöker också att leva som jag lär och nu när Karma till och med...

0

Provning med Pernod Ricard och en ny favorit

En gång om året bjuder Pernod Ricard in till provning av nyheter och klassiker. Ett fint tillfälle att hitta nya favoriter och trendspana på dryckesfronten. Kvällen börjar med en mat- och dryckesmatchning tillsammans med...