Bästa julklappen – en keramisk mandolin

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Bella skriver:

  Kyoceras mandolin är superbra, jag skar bort en rejäl skiva från pekfingret förra julen när jag gjorde Jansson. När vi sedan satt och åt på julafton började jag fundera vart skinnbiten tog vägen. Efter det använder jag ALLTID plastskyddet.

 2. Malin Turunen skriver:

  Ojojoj!!!
  En köttigare variant av Jansson alltså?
  Här i provköket har vi skurit oss både på mandoliner och knivarna och jag försöker också att alltid använda plasthållaren, men sedan är det ju alltid någon liten bit morot som jag ska försöka pressa igenom juliennemandolinen och då är det lätt att få en spretig fingertopp!
  Plasthållare är ett måste!!

 1. 14 januari, 2013

  […] Bästa julklappen – en keramisk mandolin | Malins mix Malin från Allt om mat tipsar om ett av sina favoritverktyg i köket, keramisk mandolin. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *