Förpackningar förfulning och frustration

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Elsa Rensfeldt skriver:

  Jag försöker tränga bort all plast jag kan, köper salt i pappkartong och billigaste diskmedlet som jag spär ut med vatten. Förresten behöver vi inte alls så mycket diskmedel som fabrikanterna vill ha oss att tro. Min mamma ( gäller ju handdiskning förstås) spolade baljan full med hett vatten och lät det rinna över kanten en liten stund. Då for ju en massa fett och skit iväg och sen behövdes väldigt lite diskmedel för att göra rent. Vi måste börja tänka miljösmart och lämna estetiken därhän:)

  • Malin Turunen skriver:

   Jag köper också salt i pappkartong för det mesta eftersom jag ändå vill ha min gamla Jozo-burk att salta med. Eftersom vi är helt utan vatten i stugan större delen av året har vi lärt oss att tänka väldigt vattensnålt. det blir aldrig att hälla över kanten på baljan precis men jag förstår att det var smart tänkt av din mor!

 2. Sanna skriver:

  Har en liten jozo-saltburk utan loggan kvar som vi fyller på. Den är lagom liten och funkar både till att salta mat och ha på bordet.

  Tvättmedel köper jag maxipacken på och fyller i rosa gamla vanishburkar utan logga på. Mer praktiskt storleksmässigt och snyggare. Kan fått höra hemma ang tvättmedlet är jag är lite knäpp… 😉

 3. Titti skriver:

  Jag gör som du, fyller min gamla Yesflaska om och om igen 😁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *