Test: Gott, mysigt och prisvärt på Videgård

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Magdalena skriver:

  jag längtar tillbaka till färskostglassen, den var fasen magisk! jag tyckte också att personalen var himla proffsiga och presenterade maten tydligt och bra, utan något snobberi. jag tänker alltid att när jag känner mig som kusinen på landet på ett finare ställe, att jag också ska bli behandlad som om jag verkligen inte är värd att äta på deras fina ställe. men inget sånt. himla trevligt! tack för att du tog med lantisen! 🙂 vet dina läsare vad ”sjägglas” betyder? 😀

  • Malin Turunen skriver:

   Kanske de inte vet att sjägglas betyder grimasera. Tänk vad de får lära sig här i bloggen! 😜

 2. Tomas skriver:

  Bra tips! Vi åt NIKKEI och CHIFA. Min favorit var nog Bang Bang kålrabbi. Såååå god

  • Malin Turunen skriver:

   Jag tror de byter meny ganska ofta för en vecka efter mitt första besök fanns bara några av rätterna kvar. Tack och lov fanns renen! Men detta är ju ett bra sätt att få folk att gå dit ofta? Tvärtom mot Farang och Punk Royal liksom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *