Stockholms bästa sushi?

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Alexandra skriver:

  Akki sushi på söder i Stockholm (folkungagatan) har riktigt bra sushi! Tyvärr finns det väldigt få sittplatser och priserna är rätt höga men om man vill unna sig lite extra lyx kan detta ställe varmt rekommenderas!

 2. hannaelindberg skriver:

  Brukade äta på Roppingi på Kungsholmen men nu var det nog 5 år sen sist. Herregud 5 år!! Var på Råkultur för ett par år sen också men tyckte sashimin var FÖR rå. Iallafall räkorna. Håller med om Seikoen.

 3. Malin Turunen skriver:

  Akki har flera tipsat om och jag skäms för att inte ha kommit mig dit ännu! Råkultur tycker jag är helt fantastiskt! Jag lägger till det! Råa räkor blir ju lätt lite… sladdriga. Men jag gillar nästan allt som är rått!

 4. Elin skriver:

  Tosa i Finntorp. Utan tvekan den bästa, fräschaste och mest prisvärda sushin någonsin. Jättetrevlig dam som fixar snygga, goda och perfekt komponerade bitar med det lilla extra. Favoriten är bläckfisk med mayotopping!

 5. Malin skriver:

  Ännu en skämsmössa jag får bära!
  Hur kan jag inte ha varit på Tosa när jag bor i Sickla?
  Jag skyller på ushliga öppettider men lovar att testa inom kort! Tack för tipset!

 6. Sophia skriver:

  Akki! Toppengott – Stockholmsrullen är favoriten – men dyrt och långsamt precis som sägs ovan. Men en öl på Malmen medan man väntar brukar vara en bra idé för att få tiden att gå.

 7. Sissel skriver:

  HER:
  ”Hattori SUSHI DEVIL”, den anbefales!! http://www.hattorisushidevil.se/hem/hem.html

 8. Alok skriver:

  Ashnik sushi bar i Franzen gatan 29 Kungsholmen , bästa sushi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *