Snabb Cheesecake i glas – recept på enkel dessert

Du gillar kanske också...

13 svar

  1. Karina skriver:

    Hur många timmar kan denna efteråt stå i kyl innan servering?

    • Malin Turunen skriver:

      Hej!
      Den behöver inte stå i kylen alls egentligen, men eftersom jag tycker att det här är en dessert som är så himla bra att ha förberedd redan när gästerna kommer så förvarar jag den i kylen fram till servering. Du kan äta den på studs!
      Malin

  2. Tomas skriver:

    5 stars
    Såå gott!

  3. Carina skriver:

    5 stars
    Jättegott!

  4. Terese skriver:

    Hur mycket ostkräm blir det ungefär i varje glas?🙂

  5. Karin Lundberg skriver:

    Fantastiskt gott! Och så fint att servera i glas!

  6. Yvonne Mattsson skriver:

    Kan man ta jordgubbar istället för hallon?

    • Malin Turunen skriver:

      Hej!
      Det kan du men eftersom hallon är betydligt syrligare (och jag gillar syra) så hade jag pressat lite lime över jordgubbarna. Lycka till!

3.88 from 8 votes (5 ratings without comment)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg