
Foto: Otto Norin. Bilden i sidhuvudet är tagen av Jose Tebar på Unsplash.
Nu frilansar jag och arbetar med min hemsida matmalin.se. Jag skriver personliga krönikor och kolumner, hittar på recept åt magasin och företag och skriver kommersiella texter för till exempel vinimportörer.
På magasinet Allt om Mat var jag först redaktör och sedan webbredaktör på alltommat.se. Jag var content manager på vin-, öl-, och spritimportföretaget Moestue & Cask där jag numera arbetar som konsult. Jag var Willys kock under deras kampanj #restakuten, och i ett och ett halvt år arbetade jag i surdegsbageriet Lilla Bagis.
Vill du nå mig finns jag på matmalin.se@gmail.com
Jag finns också på instagram: matmalin.se
Jag älskar smörgåstårta och slår gärna ett slag för världens i särklass bästa rätt: köttfärssås och spaghetti. Jag är galen i många sorters asiatisk mat, i synnerhet vietnamesisk, koreansk och thailändsk. Jag reser så mycket jag kan, men mera sällan sedan vi skaffade lantställe i Uppland. Jag skulle gärna vilja vara en odlare, men tyvärr bor det maskar i jorden och dem hatar jag.
ÄR FÖR: smörgåstårta, frukt i mat, ägg, kranvatten, vitt vin, ny teknik, russin i matbröd, saffran i mat, te-och-mackor-middag, löjrom, skumpa, kaffe, snaps, gröna oliver, keramiska knivar och take away.

Jag är ett stort fan av Tareq Taylor. Och ja, han är lika trevlig som han verkar i tv!
FÖRSTÅR MIG INTE PÅ: saffran i bullar, kaviar (typ kalles), rooibos-te, frukost på sängen, öldrinkar, tonfisk på burk, mjölk som måltidsdryck och rå- och picklad rödlök på precis allting.
Tack STÖK för hjälpen med min sajt!