Recept på Snabb och enkel vinbärskaka

Du gillar kanske också...

10 svar

  1. Anita skriver:

    Inget bakpulver?

    • Malin Turunen skriver:

      Hm i originalreceptet är det ju en tsk så nu blir jag osäker! Lägg gärna till en tsk så ändrar jag i receptet!
      Tack för påpekandet!!

      Malin

  2. Mary skriver:

    15 minuter? Näe!

    • Malin Turunen skriver:

      Hej!
      Jag förstår inte frågan riktigt? Vill du inte låta den svalna i 15 minuter? Den ska bakas i 25 står det och svalna i 15. Men man gör ju som man vill förstås!

      Malin

  3. Margareta Fyrö skriver:

    Jättegod

  4. Margareta Fyrö skriver:

    Jättegod!

  5. Jade skriver:

    5 stars
    Otroligt enkel att göra, det gick snabbt, ingredienser som jag redan hade hemma plus en massa färska röda vinbär som jag precis hade plockat. Jag gjorde kakan i en större ugnsform för det va det jag hade och så lade jag i ca 1,5-2dl färska jordgubbar som va på sitt sista strå här i livet. så jag hade kanske sammanlagt i 5dl bär (eftersom min form va lite större) och 4 ägg!
    Kakan blev absolut helt magisk och nu ska jag både frysa in och ge bort efter att jag ätit ett par stycken till frukost!

    • Malin Turunen skriver:

      Wow det låter fantastiskt gott! Lyckos dig som hade jordgubbar som sjöng på sista versen. 🙂

      Malin

  6. Carolina Green skriver:

    5 stars
    Supergod och snabb när man får oväntat besök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Betyg