Nyhet: Nöt-Crème jordnöt

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Erica skriver:

  Jag tycker väldigt mycket om jordnötssås. Jag tycker även väldigt mycket om Reese’s peanut butter cups. Ändå tycker jag ej att dessa låter jätteroliga. Originalet däremot… 😀 Mums! Men jag blir ändå nyfiken. Jag måste nog smaka i alla fall. Var finner man dessa?
  Det har ju för övrigt funnits en salmiak-variant i ett par år nu. Har du testat den? Jag tyckte ej att den var särskilt rolig. Salmiaksmaken passade ej riktigt ihop med konsistensen enligt mitt tycke. Förutom så tyckte jag att den smakade för mycket solrosfrön (vilket jag tycker är väldigt gott, men ej tillsammans med salmiak), som den krämen tydligen är baserad på.

 2. Malin skriver:

  Erica!
  Har nu talat med dem som älskar jordnötssås. De gillar inte den nya nötcremen pga att det är en blandning av hasselnötter och jordnötter. Bara en person på hela redaktionen tyckte om den.
  Jag har smakat salmiak men uppenbarligen förträngt det helt eftersom jag inte ens nämner dem i texten! För nog lägga in en rättelse. Nej de var bara hemska tyckte jag!
  Jag tror att dessa med jordnöt snart ska finnas i vanliga matbutiker.
  Malin

 3. Sara skriver:

  Fast originalet smakar inte samma längre.. Mycket sötsliskigare..
  Har för mig att de har bytt ingrediens ordningen också, alltså annat recept. Men det kanske bara är något jag fått för mig..
  Denna med jordnöt tycker jag inte låter så god. Gillar jordnötssmör, jag tänker mig att denna smakar jordnötssmör utspätt med socker?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *