Så gör du med vaktelägg – tips och trix

Du gillar kanske också...

5 svar

  1. Monica skriver:

    Hej, trevligt att vi blir omnämnda angående att skala vaktelägg. Det kan man bli nog så irriterad över.
    Lite senare idag nyårsafton 2022 kommer jag visa en av våra vaktel menyer. Det blir urbenad vaktel med lite gott svampfräs till.
    Jag kommer att soja marinera kokta ägg till detta oxå.

    • Malin Turunen skriver:

      Hej Monica!
      Ja, det var ett himla pill att försöka skala äggen och ändå ha dem hela och fina, så alla tips tas tacksamt emot. Menyn låter helt enkelt fantastico! Så gott!

  2. Eric Sandström skriver:

    Hej.
    Jag kan med glädje, meddela att det funkade alldeles perfekt.
    Koka 4-5 min. Skaka kastrullen, (utan vatten)! , häll på kallt vatten, vänta några minuter….
    Skalade ett femtiotal, på mindre än 10min. Sist tog det nog närmare en timme…
    Kul med ett tips, som funkar, tack!..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *