Blossa 2014 och Blossa Frisk

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Susanne skriver:

  Åh, jag känner mig lika kluven som du.. Jag älskar lavendel; skorpor, pastiller etc, men i GLÖGG!? Njä…. Jag kan inte alls ”se” hur lavendeln ska kunna gifta sig med glöggsmaken. Men lik förbaskat kommer jag nog att köpa en flaska; det hör ju liksom till! 😉

 2. Malin skriver:

  Jamen visst!
  Köp en flarra och säg sedan vad du tyckte? Jag kände ingen lavendel alls vilket var både bra och både dåligt…
  Men ganska skönt att slipa känslan av fransk tvål i min goda glögg! För glöggen är helt god alltså.

 3. Magnus skriver:

  Hmm, jag gillar verkligen glögg men lavendel är ju inte jul för mig, tur då att det finns en hel radda med andra glöggar att njuta av. Hellre en riktigt julig glögg, gärna ekologisk som ”smakar som det ska” 😉

 4. Malin skriver:

  Ja och får man verkligen välja så tar man ju gärna en med en tomte på” 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *