Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Skriv ut receptet
4.58
from
7
votes
Creamed Corn – Gräddig majs med feta
Det var två amerikanska tacokillar som lärde mig att fetaosten lyfter din stuvade majs till helt nya höjder. Så gott!
Tillagningstid
20
minuter
minuter
Måltid:
Tillbehör
Kök:
Mexikanskt
Portioner:
4
personer
Ingredienser
2
salladslökar
2
msk
rapsolja
2
burkar
majs
à 340 gram
50
gram
fetaost
1/2
dl
grädde
1/2
tsk
salt
Instruktioner
Skiva löken och fräs i olja i en kastrull.
Häll av vätskan från majsen. Fräs med löken till all vätska dunstat bort.
Tillsätt grädde och fetaost och låt puttra cirka 10 minuter.
Salta och mixa med mixerstav men lämna en tredjedel av majskornen hela. Servera genast.