Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Skriv ut receptet
No ratings yet
Ceviche med tigers milk
Ingredienser
1
bit
torsk
MSC-märkt, ca 125 gram, skuren i kuber och tinad
2
lime
pressade juice
1/2
tsk
salt
1
nypa
färsk koriander
stor
1
tsk
socker
1/2
piripiri
eller birds eye-chili
1/2
röd spansk peppar
2
msk
vispgrädde
Till servering:
Rostad majs, friterad sötpotatis och lite skivad rödlök
Instruktioner
Marinera den tinade torsken i kuber i limejuice, salt, koriander, socker och chili cirka 10 minuter.
Häll av vätskan i en skål, tillsätt grädde och kör med stavmixer, smaka av med salt och lime.
Häll tillbaka såsen över fisken och tillsätt mer koriander. Servera med rostad majs, kokt eller friterad sötpotatis och skivad rödlök.
Vi kokade sötpotatisen i saltat vatten i drygt 10 minuter innan vi friterade den i rapsolja i en stekpanna.