Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Skriv ut receptet
4.89
from
9
votes
Dalgona Coffee
I Sydkorea serveras detta kaffe som är som en upp och nedvänd cappuccino och kan serveras kall eller varm
Förberedelser
5
minuter
minuter
Tillagningstid
2
minuter
minuter
Total tid
7
minuter
minuter
Måltid:
Drycker
Portioner:
2
personer
Författare:
Malin Turunen
Ingredienser
2
msk
espressopulver
2
msk
strösocker
2
msk
hett vatten
4
dl
mjölk
kall eller varm
Instruktioner
Häll kaffepulver, socker och hett vatten i en djup bunke/mixerskål.
Vispa med ballongvisp på stavmixer eller en elvisp till ett pösigt skum i ca 5 min.
Värm mjölk, eller häll upp kall mjölk, ev med is, i två glas. Toppa upp med den fluffiga crémen.
Pudra över lite kakao eller espressopulver. Servera gärna med sugrör med sked på.