Jag gör fish tacos med grillad fisk. i det här enkla receptet använder jag lax. Istället för salsa och guacamole använder jag färska hackade grönsaker. Det blir perfekt till fisken och går supersnabbt att laga. Rostad lök ger fint crunch.
Total tid30 minuterminuter
Måltid: Huvudrätt
Kök: Amerikanskt
Portioner: 4
Ingredienser
400gramlaxfärsk, eller tinad
0.5tsksalt
0.5dlbarbeque-såst ex Sweet Baby Rays eller Johnny's
1avokado
1paketkörsbärstomater
16tortillabrödsmå
chilisåst ex Chulula
rostad lök
koriander
Instruktioner
Värm grill eller ugn till cirka 200 grader. Lägg fisken i smord folieform eller ugnsfast form med skinnsidan nedåt.
Salta och pensla på valfri barbequesås. Grilla laxen 10-15 minuter tills den är nästan genomstekt.
Hacka avokado och tomater medan laxen steks. Värm tortillabröden i stekpanna och förvara i handduk så att de håller värmen.
Lyft upp lax, utan skinn, till ett serveringsfat. Servera med varma tortillas, hackade grönsaker, chilisås, rostad lök och koriander.