Bryt blomkålen i buketter. Koka blomkålen mjuk i lättsaltat vatten under lock ca 15 min. Sila bort vätskan från blomkålen. Mixa slät tillsammans med crème fraîche med mixerstav och smaka av med salt.
Putsa rödingen och smörj en plåt med olja. Salta och peppra fisken. Lägg fisken på plåten med skinnsidan uppåt. Stek mitt i ugnen ca 10 min tills den är färdig. Dra bort skinnet före servering.
Skala och skär löken i skivor. Dela lökringarna och stek dem hårt i smör och olja. Lyft upp med pincett och lägg åt sidan.
Putsa svampen och skär i skivor. Stek svampen gyllenbrun i smör och olja efter löken. Avsluta med att lägga i dill. Smaka av med salt och peppar.
Lägg upp fisken på tallrikar och toppa med rom, svampen och lök samt en klick puré. Servera mer puré vid sidan av och garnera med färsk dill.