Recension: Maträddarna i SVT – välbehövligt men krångligt om matsvinnet

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Mia skriver:

    Ja, och Paul har ju lyckats leva rätt på länge med att åka runt och prata om att kaffesumpen egentligen är kaffebönor, som vi egentligen bara pressat lite varmt vatten igenom. Han är bra och kreativ, men huvudsakligen är han innovatör, så lite enkla tips, som passar in i vardagen o kan minska svinnet, kommer vi nog inte få av honom.

    • Malin Turunen skriver:

      Precis. Han är en stor inspiratör, men också väldigt mycket kock. Som inte tänker på att det inte funkar att börja röka saker i en liten lägenhet t ex. Eller att inte alla har koll på innertemperaturen på sina morötter. Jag kommer fortsätta titta på serien, men de kunde ju ta in någon som har enkla tips för den vilsna också?

  2. unn Forsberg skriver:

    Jag håller med å önskarockså enklare tips som passar oss som inte är kockutbildade, men jag ska just göra kefir på min mjölk med utgånget datum, för hemgjord kefir( när man äntligen lyckats få tag på kefirgryn) smakar ändå så starkt att ev. Dålig smak inte skulle märkas(nn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *